Ulica Marka Đukanovića br 9, Zagorič, Podgorica

Prizanje uspješnosti u poslovanju

BlogPrizanje uspješnosti u poslovanju

Prizanje uspješnosti u poslovanju

Danilu Barjaktaroviću, vlasniku i izvršnom direktoru EcoEnergy Consulting-a, uručeno je priznanje za najboljeg menadžera 2023. godine, za razvoj i primjenu inovativnih strategija, doprinosu zajednici, rezultate u poslovanju i postignuća u vođenju kompanije.

Takodje „Ecoenergy Consulting “ doo  je nosilac zlatne bonitetne izvrsnosti „Zlatni sertifikat“ i kategoriše se u Zlatne firme Crne Gore.

„Ecoenergy Consulting “ doo  “ je završnim računom za 2022. godinu zabilježio rast poslovnih prihoda 74 %, ostvarena je visoka ocjena boniteta, uz to ispunjeni su svi kriterijumi likvidnosti i solventnosti, što ga svrstava u najbolje rangirane firme u Crnoj Gori.

Naš tim svakodnevno stremi da svoju stručnost, svoj kreativni potencijal, kroz projekte, vrijedno ugrađuje u dalji razvoj preduzeća. Tada je uspjeh neizostavan.

Nastojimo da postanemo lideri u kreiranju, projektovanju i uvođenju najkvalitetnijih inženjerskih i procesnih rešenja iz predmetne oblasti i unapredimo ukupno poslovanje naše kompanije.

 

Summary

Danilu Barjaktaroviću, izvršnom direktoru EcoEnergy Consulting-a, uručeno je priznanje za najboljeg menadžera 2023. godine, za razvoj i primjenu inovativnih strategija, doprinosu zajednici, rezultate u poslovanju i postignuća u vođenju kompanije.

Objavite komentar

Informacije:

Adresa
Ulica NOVA 7, Zagorič
Podgorica, Crna Gora

www.ecoenergy-consulting.com

Kontakt
office@ecoenergy-consulting.com
Mobile: +38267567737

Direktor: Danilo Barjaktarović